Detaylar, Kurgu ve Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Pahal takdirde işlevini alegori getirememekle birlikte yangına karşı savunmasız bir düzlem oluşturur. Peki yangın bapsı seçer nelere uyanıklık edilmeli?;

Yangın bapsı kilidi takılırken dikkat edilmesi müstelzim en önemli unsur ürkü bar ile uyumlu olması, ürkü bara doğrusu yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin vahia düşmesidir.

Ekseriya pencerelerin, balkonların veya belirlenmiş çıkış noktalarının benzeyenında bulunurlar ve kişilerin binaya gene girmeden döşeme seviyesine emin bir şekilde ulaşmalarını katkısızlarlar.

Yangın Kapısı acil durumlarda binadan autarı çıkış katkısızlamanın huzurı sıra yangının öteki alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylelikle yangının muayene altına kırmızıınması kolaylaşır ve henüz lüks mazarrat vermesi önlenir.

Göreceksiniz ki bu grado güçlü birinci sınıf yangın kapılarını en muvafık fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın merdiveni bapsına hiçbir şekilde kilit hulliyatlamaz. Temelı binalar kullanma saatleri dışında böyle bir yolu tercih edebilmektedir. Temelı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Kanatlar süresince elverişli yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı için bindi plakaları mevcuttur.

Yangın kapıları rastgele bir pres veya ocak sahibi dâhilin harika bir yatırımdır çünkü çok yaraşıklı maliyetlidirler; reva korumaya mevla olmanın ne denli önemli olduğunu anlamanız midein binanızın yangın müdafaasının sıfır olduğu vahit bir örnek yeterlidir!

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki şey ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

Yangın Kapısı, ivedili durumlarda örgüdan güvenli bir şekilde tahliye imkanı sağlayan, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve benibeşer yaşamını ana alan, gestaltların en önemli unsurlarından biridir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en az yarkaloriın doğrudan yapı dışına açılması gerekir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlamış olurında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok kıymettar hale getirmiştir.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın bapsı, evgin çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta tutulmak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları münasip fiyatlar ile yangın kapısı satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca munis olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa kapılarak kapı menfez zamanını kısaltmak ve insanoğluın kolay boşaltma olmalarını katkısızlar.

Kolaylıkla açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa dahi tek hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü pas veya benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

Report this wiki page